Leeftijdscontrole

Ik bevestig dat ik 18 jaar of ouder ben:

Ja | Nee
Over Royalven Bier | Contact

Assortiment

Als u kiest voor Royalven, dan kunt u beschikken over een compleet assortiment, dat geschikt is voor elk feest of evenement: Tapinstallaties, koelbuffetten, koelkasten, koelcontainers, voorzetbalies, glaswerk, koelwagens en een compleet bierpaviljoen. Door de goede samenwerking met drankenhandel Het Oude Vat in Gemert kan Royalven ook voor de benodigde dranken zorgen. Zo kunt u voor elk feest op een snelle, betrouwbare en makkelijke manier uw drankenassortiment samenstellen. Dat scheelt kopzorg!

Het Royalven tapbuffet:
Het Royalven tapbuffet is een professioneel tapbuffet waarmee u een perfect biertje tapt. En… het is ook nog eens heel mooi... Het Royalven tapbuffet beschikt over twee spoelbakken. Eén om de glazen te ontvetten en te reinigen en een tweede om ze ná te spoelen. Zo tapt u altijd in een helder schoon glas. De tapinstallatie van Royalven is 1.60 meter breed en kan met een simpele handeling verbreed worden naar 2.40 meter. Zoveel ruimte is makkelijk in het gebruik en het geeft het tapbuffet ook nog eens extra ‘body’ en uitstraling.

De eenvoudige aansluiting maakt dit tapbuffet uiterst gebruiksvriendelijk. Uw eerste perfecte pilsje tapt u al binnen een uur na aansluiting. Het bijbehorende Royalven bier wordt in fusten van 20 of 50 liter geleverd.

Uw eigen tapinstallatie thuis?
Wilt u een eigen professionele bar in uw kelder of kamer? Royalven kan alle toebehoren voor uw eigen tapinstallatie leveren. Van bierkoelers tot lekbladen, van bierkranen tot onderschuifbuffetten en alles wat u verder bij uw tapinstallatie nodig heeft. Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij adviseren u graag.